Hoe werkt dat?

 • Brieven kun je krijgen door abonnee te worden. Ze worden dan elke maand thuis bezorgd. Je betaalt alleen postzegels, kopieer- en overige kosten. Aanmelden kan bij de werk- en schrijfgroepleden of per E-mail: amnestyheerde@gmail.com
  Elke 1e zondag van de maand kunnen de brieven, na de morgendienst, in de Ontmoetingskerk afgehaald worden. Je kunt ze ook downloaden van internet via www.amnesty.nl

 • Gelegenheid om mee te doen met: actie- of groetenkaarten sturen, petitie tekenen, brieven verzenden, lid van AI, donateur of lid van de werkgroep worden, is er op de kraam bij bijzondere evenementen (Oranjemarkt, Kerstmarkt, Schaapscheerdersfeest e.d.)
  Hetzelfde kan ook op bijeenkomsten bij kerkelijke of maatschappelijke organisaties, op scholen of bij andere gelegenheden waar de werkgroep aanwezig is.
  Bij al deze gelegenheden zijn ook Amnesty artikelen te koop.

 • Jaarlijks organiseert Amnesty in februari een landelijke collecte. We benaderen passieve leden en sympathisanten om te collecteren voor Amnesty. Ongeveer 1x per 2 jaar organiseren we een bijzondere bijeenkomst, bijvoorbeeld een benefietconcert. De baten zijn voor Amnesty en de kosten worden beperkt door sponsoring, gratis medewerking van musici en het beschikbaar stellen van materialen door bedrijven. In de pauze verzorgen we een actie en zijn Amnesty artikelen te koop. Soms exposeert en verkoopt een bevriend kunstenaar zijn of haar werk waarbij een deel van de opbrengt ten bate van Amnesty komt.

 • Kerken, maatschappelijke organisaties en individuele personen worden benaderd om jaarlijks een donatie te geven.

  Contactpersoon: Yolande Inklaar Tel.: 038 3000914 of 06 54763012
  E-mail adres van de werkgroep: amnestyheerde@gmail.com